Miért érdemes hozzánk jönnöd?

1. Mert nálunk a kiscsoport valóban az: csupán 2-3 veled egyidős gyerek van az előkészítőn egy csoportban. Több soha, később sem.

2. Mert nálunk az időpontot nem mi szabjuk meg Neked: Te választhatsz, amikor ráérsz. Alkalmazkodunk az órarendedhez, a távolsághoz, ahonnan érkezel. Ezért naponta 3 időszakot is ajánlunk: 14:00-16:30 (3 tanóra), 15:00-17:30 (3 tanóra),16:00-17:30 (2 tanóra).

3. Mert hozzánk szombat délelőtt is jöhetsz, így ha Budapest vonzáskörzetében élsz, akkor is kényelmesen ideérsz 8:45-11-ig (3 tanóra), vagy 11:15-13:30-ig (3 tanóra) tartó sávunkba.

4. Mert nálunk az előkészítő anyagát nem a tanár szabja meg, hanem a Te tudásod (nem tudásod).

5. Azt gyakoroljuk és olyan arányban, ami Neked nem megy, amit az iskolában még nem tanultál, de szükséged lehet rá az írásbelin, vagy tanultad ugyan, de nem olyan mélységben, vagy már el is felejtetted, mert nem gondoltad, hogy fontos lehet.

6. Mert nálunk lehet tanulás közben kérdezni. És a kérdéseidre tiszta, világos, részletes és sok oldalról megközelített válaszokat fogsz tőlünk kapni, egészen addig, amíg Te és mi is biztosak nem vagyunk benne, hogy az adott témát megértetted annyira, hogy erről a felvételi bizottságot és meg tudod majd győzni.

7. Természetes, hogy Neked magyarázunk, s természetes, hogy ellenőrizzük azt, hogy biztos e már a tudásod. Ha nem az, újra azt magyarázzuk és gyakoroljuk, ami Neked fontos.

8. Mert nálunk a matek/magyar/logikai feladatok arányát nem a tananyag, hanem az határozza meg, hogy neked miből van többre szükséged.

9. Mert nálunk csak tanárok, szakos tanárok tanítanak: 16 éve így tanítunk, sikereinknek híre van, a gyerekek egymást hozzák, s hosszú évek múltán visszajönnek hozzánk más-más célért.

10. Mert nálunk nem csupán a két felvételi tárgyból kapsz előkészítőt: matekból és magyarból, hanem lehetőséged van fizika, kémia, történelem korrepetálásra is: a féljegyek kijavítására, felkészülésre egy-egy nehezebb, fontos dolgozatra, feleletre, megmérettetésre. Akár csak egy-egy alkalommal, vagy egy adott időszak alatt, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. A sikeres felvételi ugyanis három dolog ismérve: egy (másokénál jobb) írásbeli minél magasabb pontszámmal, egy minél jobb félévi bizonyítvány lehetőleg sok-sok ötössel, és egy meggyőző szóbeli felvételi márciusban.

11. Mi rugalmasan alkalmazkodunk a tanulási tempódhoz: nálunk magasabb óraszámú előkészítőt is kérhetsz, hogy a felvételi napjára minden területen a legtöbbet tudd nyújtani, hiszen szeptembertől márciusig van időnk csak közösen készülni a felvételidre. Ez kevés idő, sok-sok szünettel az iskolában.

12. Mert nálunk az őszi és a téli szünetben is tanulhatsz akkor, amikor ráérsz, s annyit, amennyit akarsz.

13. Mert mi otthonra is adunk gyakorlási lehetőséget, amit ha kedved van, megcsinálsz, s mi pedig kijavítjuk mindenképpen (ha van kedvünk, ha nincs 🙂 )

14. Mert munkánkat sokan ismerik: ha megkérdeznek szüleid másokat, három családból egy és majdnem minden matematika és magyar szakos iskolai tanár már hallott rólunk, s arról is, hogy tisztességes és eredményes munka folyik a Thalész-körben.

15. Mert ismerjük annak a középiskolának a követelményeit, ahová éppen Te felvételizel. Így (egy idő után) személyes tanáccsal is segítjük a közös munkát.

16. Mert 10 óra után dönthetsz úgy szüleiddel, hogy máshol próbálsz szerencsét.

De mi azon dolgozunk, hogy ne tedd!